Dobrodelni dogodek "stopimo skupaj za Tjašo"

Zadnjo februarsko soboto smo člani ŠKTD Sinji Vrh v športni dvorani osnovne šole na Otlici pripravili dobrodelni dogodek »Stopimo skupaj za Tjašo«. Za tisto Tjašo, katere zgodba je preplavila medije in se dotaknila naših src.

To je bil čudovit večer, poln čustev, smeha, dobre glasbe, izjemnih ljudi… Na koncu pa smo ostali kar brez besed, s cmokom v grlu. V skrinjici se je na koncu nabralo kar 5105 eur. Poleg tega pa je kar nekaj posameznikov darovalo kar Tjaši, ki je bila ta večer z nami.
Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali: vsem, ki ste delali v ozadju, od ozvočevalcev, na čelu z Jurijem Ferjančičem za res kvalitetno in strokovno ozvočenje, do članov Društva Trillek, ki so poskrbeli za razsvetljavo in nam dali na razpolago vso njihovo opremo. Zahvala celi ekipi, s katero smo izpeljali prireditev in s katero je v zadnjem času res užitek delati. Bravo fantje in punce! Tu gre zahvala še snemalcem in fotografom: Tamari, Brigiti, Dejanu… Seveda pa ne bi zmogli narediti takšne prireditve brez ustreznega prostora, ki nam ga je odstopila OŠ Otlica. Bilo vas je še veliko, ki ste prispevali svoj del k uspešni izvedbi prireditve: Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, OŠ Col, KSD Ajdovščina, GK grafika, Fructal, Okrepčevalnica AnGora, Mitja Velikonja, Primož Krapež, Andrej Hrobat, Tončka Čibej, Astech, Združenje SAZAS…
Velika zahvala tudi Lari Jankovič in Tini Velikonja, ki sta čudovito zaokrožili naš večer. Seveda ne moremo mimo Guštota in mame Marije, ki ju je okupiralo staro in mlado. V skoraj poltretji uri programa so nastopili otroški pevski zbor OŠ Otlica, plesalci Plesnega centra ADC, dijaki Srednje šole Veno Pilon iz Ajdovščine, MePZ Angelski spev z Otlice, pevski zbor Napev iz Batuj, vokalna skupina Bronzine, baritonist Zdravko Perger, Klapa Planta, pevka Sara Bolko, harmonikarka Tjaša Božič, stand up komik Žan Papič, Kalamari, ansambel Hram in Ansambel Gregorja Kobala.
Nenazadnje pa en velik hvala županu Občine Ajdovščina Tadeju Beočaninu, predsedniku krajevne skupnosti Otlica - Kovk Alojzu Likarju ter hvala vsem obiskovalcem, ki ste se udeležili prireditve in prispevali svoj delež. V dvorani se je skupaj z nastopajočimi zbralo okrog 500 ljudi.

Tjaša, upam, da smo tudi mi nekaj pripomogli do končnega cilja, ko se bomo lahko skupaj poveselili. Drži se še naprej tako močno kot do sedaj!