TEK NA ANGELSKO GORO


25. avgusta 2019 bo že 8. tek na Angelsko Goro
Start bo pri izviru Hublja ob 9:30.
Prijave eno uro pred pričetkom teka (prijavnina je 12€)
Gorski tek šteje za točkovanje Primorskega pokala.
Dolžina proge: 3.700 m
Vzpon: 600 m
Tudi letos bomo izvedli tek za otroke,
na dveh krajših razdaljah.
Vpis za otroke bo potekal na Otlici od 9. ure naprej, štart pa bo po koncu članskega teka, okrog 10.30. Prijavnina za otroke je 5€
Več informacij: 041 708 134 (Izidor)

_______________________________________________________________________________________________

ANGELSKA NEDELJAPrisrčno vas vabimo na praznovanje Angelske nedelje, ki ga bomo pričeli že v soboto, 31. avgusta 2019 ob 19. uri v avli Osnovne šole na Otlici. V kulturnem delu programa bosta nastopili domači glasbenici Sanja Krivec in Nejka Kranjc, s koncertom pesmi izrednega Iztoka Mlakarja pa bodo večer zaokrožili člani Etno bande Poseben gušt. Pričarali nam bodo izredno doživetje, ki si ga bomo zagotovo zapomnili.
Etno banda Poseben gušt prihaja iz Novega mesta in bližnje okolice. Izvajajo izključno pesmi Iztoka Mlakarja. Na čelu bande je z originalnim in avtentičnim glasom vrhunski imitator, vokalist in interpret Iztokove poezije, ki ga spremljajo kitara, harmonika in kontrabas. Glasba je interpretirana delno govorno in delno s petjem, lahko bi rekli v obliki šansonov.
V nedeljo, 1. septembra pa bo celodnevno dogajanje v šotoru na športnem igrišču za zadružnim domom na Otlici. Že od dopoldneva bodo postavljene stojnice z domačimi izdelki, poskrbeli pa bomo tudi za hrano in pijačo.
Ob 16. uri pa bo za otroke in tiske, ki imajo radi čarovnike, na odru pravi magic show, ki ga bo pričaral priznani čarovnik Saturno. Za tiste, ki radi zaplešete ob dobri domači glasbi, pa bodo poskrbeli domač Angelski trio, Ansambel Gregorja Kobala ter vedno nasmejan in energičen Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami.
Vabljeni!